bdemiraki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani şöyle söyleyim, ben internet örneğini vermişim ama sadece makale okumuyoruz. Youtube çok büyük açık kaynak, adam Amerika'da Personel Trainer Manhattan'da İş adamlarına PT veriyor. Youtube'da kanal açmış, bilgilerini anlatıyor hemde olabildiğince saf bilgi vermeye çalışıyor. Hemde Türkiye'de ki gibi öyle sınavsız Personel Trainerlardan değil, her yıl bilgilerini sınava tabi tutarak Sertifikasının geçerliliğini sağlıyor.
Yine bodyforumtr.com çok büyük bir deneyim tecrübe paylaşma platformu, gerek yabancı makaleler olsun vbz.
Ben şuan belli sebeplerden dolayı kilo al-ver topuna girdim hocam sık değişim yapmak zorundayım bir süre.
Bilek güreşi sporuyla ilgileniyorum, 2 yılı geçkin vücut geliştirme yapmaktayım. Yani diyetisyen olayına niye takıldınız bilmiyorum ancak sadece diyetle kilo verme olayını tercih eden biri değilim öncelikle. Ve diyetisyenlere giden kişilerin vakitlerinin olmaması sebebiyle diyetisyene gittiğini düşünüyorum.
Yani araştırıp, düşünüp, deneyip, üzerine tecrübe edinmeyeceksen Profesyonele gitmelisin. Spor odaklıysan PT, spor değilse amacın kilo vermek almak ise Diyetisyen. Ancak herkesin diyetisyene gitmesinede ben karşıyım...
Diyetisyenlere gidilmesine neden karşısınız hocam?
Eşim profesyonel sporcularla çalışıyor mesela. Yani diyetisyene sadece spor yapmayanlar gitmiyorki. Sporcusu, kilo almak isteyeni, vermek isteyeni hepsi gidiyor.