Hocam iyi bir insan olabilir, geç de olsa gayet ilgilendi; hatta hesaplar için telafi verdi ancak ben hesabı kullandığım an kısıt yedim, forumda aktif olarak facebook reklamları veren satışını yapan profesyonel bir arkadaşa yaptırdım kesin ben yapamıyorumdur diye o da bu hesaplardan kısıt yedi. ( normalde kendi açtığım hesaplarda sıkıntı çıkmıyordu fakat buradan aldıklarımda çıktı kendime yine de facebook reklam konusunda güvenmediğim için bu yorumu yapmadan önce hak yememek amaçlı işinde profesyonel bir arkadaşa denettirdim. )
İadenin olmaması sayesinde de param tamamen boşa gitti. -ilk sayfada belirtildiği için karşı gelemiyorsunuz bu kurala-
Bu yorumumun altına satıcı biz açıyoruz, siz açamıyorsunuz tarzı bir yorum atacak; atabilir. Kendinize has bir taktiğiniz olabilir ama genel taktikler ve forumda bir profesyonelin kullandığı taktikler işe yaramıyor.
Kısacası tekrar söylüyorum; satıcı iyi bir insan olabilir fakat hesaplarda sıkıntı çıkınca telafi yapıyor, telafide de sıkıntı çıkıyor yani sonuçta yatırdığınız bakiye çöp oluyor. Zaten site adresinde hesap gidiyor diye belirtmiş; aynen öyle hesap gidiyor. Önermiyorum şahsen.
aynen oyle kardesim arkadasin hesaplari sıkıntılı daha ilk hesapta sikinti cikti yazdım dedimki 10 hesap almisim birkactanesi sikinti çıkarmasa yeterli gerekirse tekrar alayım ucreti onemli degil
arkadasimiz iyi biri olabilir ama konusuna yazmış aga usta vs tabirler kullanmayin diye kendisi hocamla başladı isinize gelmiyorsayla devam etti yineliyorum iyi bi arkadaşımız olabilir ama ticari ahlaki sıfır ticaret yapacak arkadaslara sabır diliyorum