bdemiraki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusra bakma hocam ama bi yerden sonra okuman gerekli, araştıracaksın okuyacaksın deneyimlerinden ders çıkaracaksın. Daha önce 22 kilo vermiştim, şuan mesela bir sebeple kilo aldım. Şimdi tekrar 15-20 kilo arasında kilo vereceğim.
İnternetten bilgi alarak herşeyi yapabilirsin ancak ne tek bilgi kaynağına bak, ne de herşeye körü körüne inan.
Tek katıldığım konu işin en hızlı ve doğru yolu olarak Profesyonel yardımı herkes seçebilir. Ancak önünde sayfaları açık milyonlarca sayfa olan bir ansiklopedi var ve adı internetken onuda insanların tercih etmesini eleştirmemelisin bence.
Zaten körü körüne insanların konuya yorum yapmasını eleştirdim ben. Ayrıca internette ki bilgilerin sağlıklı ve uzman eller tarafından yazıldığına nasıl emin oluyorsunuz bu kadar rahat? Bilgi kirliliği dünya kadar. Sağlık bu inceleme videosu ile hallolabilecek bir şey değil. R10’da sağlıkçı olmayan adamlar sağlım makalesi satıyorlar. Araştırmasın yapmasın etmesin demiyorum. Ayrıca bu beslenme konusunu hayat alışkanlığı haline getirmezseniz sık kilo değişimleri oluyor evet.
Ben internette bu konunun uzmanları olmayan insanların bu makaleleri yazmasına karşı çıkıyorum. Bunların da doğruluğunu yanlışlığını test edemiyorsunuz.
Ayrıca bu bilgiler dahilinde diyet yaparsanız kastan mı sudan mı yağdan mı kayıp yaşıyorsunuz bilmek imkansız
Bu yüzden sadece internetten araştırılarak yapılacak bir iş değil