Bu sektörde iş yapan arkadaşlara tek tavsiyem var, bu adamlar kalıplaşmış anahtar kelimeler ve metinler kullanıyorlar optimizasyon kısmınızı geliştirin arkadaşlar. Bu tür insanlarla ya alternatif yollarla, yada onlar gibi mücadele edebilirsiniz. Bu sekötör de 7 aydır varım bu eşikli hespalar hep vardı, 5 aydır herkesin eline düştü sadece olay bu. Şuan forumda yaygın satılsa yine dünden bu güne eleştiren bir çok kişi sessiz sedasızda bu hesapları alıp kullanacak o ayrı bir konu

Yaygın bir şekilde satıldığında o veya bu sebepten rekabet edememektende olsa çoğunluk kullandı. Şuan asıl sorun yaygın bulunmuyor forumda düzgün hizmet sağlıyan tek satıcı var oda gelmiş konuya yazmış bu sektöre hizmet vermiyorum diye, bulunamadığından bir çok bulamayan dertleniyor. Bunuda neden söylüyroum güncelleme öncesi ben hiç bu şekilde konular görmüyordum, herkes mutluydu herkes güllük gülistanlıktı aradan 1-2 ses çıkıyordu o konularada bu kadar mesaj geldiğini hatırlamıyorum. Yanlış anlaşılmasın, şuan yazan herkes veya konu sahibi kullanıyordu demiyorum görmedim bilmiyorum.
Bu hesapları kullananlar da oturup karakter sorgulaması yapması lazım bu kadar açık ben her ay binlerce tl ödeyip ay sonunda vergisine kadar vericem elin adamı gelip 300-500 verip 2 bin küsür harcayacak ne güzel dünye

bu gün satışa başlasalar yine hesap almam o ayrı konu, ha bende denemedim mi denedim, açmaya kadar öğrendim ama kullanmadım gerek vicdani gerek verimden. Neyse bu şekilde ancak kızgınlığınızı buradan dillendirirseniz ancak bir çözüm bulamazsınız dediğim gibi optimizasyona yüklenin, varolan kalıplardan çıkın çözüm olacaktır, bu hesapların satılmasını forumdan engellemesini beklemeyin, google'a şikayet edin arkadaşlar ben öyle yapıyorum, görüşme sağlayın durumu bildirin bunun önüne geçecek platform r10 değil bizzat google onun göz yumduğu şeyi neden r10 ne yapsın.