F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkes bi heycan giriyor aldığının yükseleceğini sanıyor. bi kere araştıran yok bu coin nedir şirketmidir yoksa kendi çapında bi koinmidir , destekçisi kimdir nere gelir nere gelmiş gitmiş vs. yok aldım yükselmiyo düştü sat başkasına git çıkıyor diye ondanda bi balina cıksın ondanda zarar et cık vs. bu iş böyle olmuyor en az 3-4 ay sabredecek biri olman lazım.

Bir çok kişi 1 sene önce aldığı koinden daha yeni kar satışı yapıyor hepsini bile satmıyorki iş zaten böyledir. ben trona bastım 20k yi bak düştü 14 lere bekliyorum martin ilk haftası dediler olmadı 1 sene daha orda kısa vadeli coin işi parayı 3 gün kazandırır 4 gün verdiğinin 2 katını alır ortada bırakır
Evet uzun süreli yatırım yapmak ve iyi bilmek lazım bu işi. Lakin biz işin gırgırındayız. Kazanma derdimiz olsa illa iyi araştırmak gerek. Tabi biraz şanssızlığımız var onu vurgulamak istedim. Cidden ne alsam o düşüyor. Altın aldım azıcık 530 idi gram altın. Şuanki hali ortada. Yatırım yapacak olanlar cidden benle iletişime geçmeli