brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abd de birisiyle is yapmak icin yasal olan yasal olarak o kisi en az 5 6 bin ,$ kesin kazanmasi gerekiyorki is yapsin gerisi bos muhabbet olur oyle uzaktan hesap etmesi kolay gibi gorunur bol sans .ayrica not :
Son zamanlarda turkiyeden asiri derecede olumsuz olaylar yasandigi icin abd de yasayanlar artik turkiyede yasayanlarla is yapmak istemiyor malesef cok negatif durumlarla karsilastigi icin insanlar artik turkiyede yasayanlarla is yapmak istemiyor .... beni yanlis anlama sevkini kirmak istemem abd de yasayan abd yi bilen birisi zaten parasini kazaniyor turkiyede veya baska ulke insanina ihtiyacI yoktur hic becerisi olmayan bir birey delivery paket service isi yapsa gunde 120 300 $ kazanir .... sevkini kirmak icin soylemiyorum malesef ulkemizde bir cok insanlar sadece kurnazlik yapip abd de yasayanlari aptal yerine koyma pesinde cok kostuklari icin artik eskisi gibi olumlu bir Hava yok diyebilirim yinede sansin bol olsun kesinlikle kisisel olarak algilama abd de yasayan bir birey hic yoktan kendi laptopunu bilgisayarini yurt disinda yasayan birisine kiralasa ayda 500 600 ,$ zaten kazanir paypal hesabiyla ayda 300 $ zaten kazanir yani envayi cesit yontem firsat var saymakla bitmez yurt disinda birisine ihtiyac yok sahsen bol sans keyifli forumlar
2 İnsan Da Dürüst ve Güvenli karakterdeyse problem olmaz , Ben Sadece Başarı odaklı çalışıyorum. Başarıdaki kazanç payını adaletli bir şekilde Paylaştığımı biliyorum. Hem sadece para kazandırmak değil Karşı tarafında Yıllarca aylarca uğraştığı ama vakit ve başarı sağlayamadığı şeyleride yardımlaşarak tamamlıyoruz. Bu kadarı bile bence o an 100 - 200 dolar kazanmaktan daha mutluluk verici olabiliyor. Ben samimiyetine inandığımı kişilere kazanç sağladığım işleri gösteriyorum. bu işlerin eğitimi bile binlerce dolarken ben karşılık beklemeden paylaşım yapıyorum. Neyse çok iyi ve çalışabilieceğim bir insanla tanıştım . Herşeyin iyi gideceğine inanıyorum. Ben Karşı tarafında en az benim kadar kazanması için elimden gelenide yapacağım.