Merhaba güzel insanlar. 10 12KG arası zayıflamaya karar verdim. İnternette birbiriyle uyumsuz, hepsi ayrı telden çalan "SÖZDE" uzman kişilerin saçma sapan öneriler ve diyet listesi var. Bu nedenle öncelik olarak sizlerin değerli fikir ve önerilerinizi duymak istedim. Kısa sürede yüksek verim sağlayacak bir diyet listesine ihtiyacım var. Yardımcı olan ve değerli görüşünü benimle paylaşan kişilere teşekkürlerimi sunuyorum
Kalorini Hesapla çıkan kalorinin 2.500 3000 ise 1.800 al bu kalori açığı oluşturacak vücudun da bir de spor eklersen üstüne yağ verirsin 1.800 kalori almış olacaksın bu kaloriyi %60 protein %35 karbonhidrat şeklinde yersen kas yaparsın yağdan gider ama %60 karbonhidrat içeren gıdalar alırsan yağ alırsın su atarsın sadece yağ veremezsin, ve 1 haftada bir cheat day yap yani istediğin herşeyi yiyebilirsin bu senin vücattaki kan şekerin ile oynayacağı için daha hızlı kilo vermeni sağlayacaktır Googleplay veya appstore da kalori hesaplayıcı uygulamalar var indir yiyeceklerini oraya gir orda kaç kalori olduğu çıkar