Söyledikleri tamamen iftira mahkemeye vercegimi söyledim ve bunu tehtit olarak algılayan insanlar hakkımı aramak yada karsiyi bilgilendirmek ne zaman tehtit olmuş. Oyunu teslim aldım itemlerin özellikleri istediği pointleri veriyorum giyemiyor silahlar maden silahı dahi takilmiyordu ele bende kendilerine yazdığımda bana sürekli DB kaynaklı demeye başladılar sanki DB benim DB em bende düzeltmesini istedim duzeltemediler yapıyoruz gibi işlemle DB değiştirmeye başladılar ben iadeyi reddettiklerindede aynısını soyledim iade etmiyorsunuz teslim edemiyorsunuz ben neyapicam peki ? Diyerek sonrasında olayı mahkemeye bağladım sonra ortak konuşmada bana tamam dedi hazırlayıp vercem 3 hafta sonucunda 3 tane DB denedik yaratık kollarından farkettim her guncellemede aynı kodla attığım yaratığı atamıyorum adam indirip indirip DB test ettiriyor bana kendileri 1 DB için 1 hafta bekletiyor ve ben 1 hafta sonra DB yi alıp test ediyorum bakıyorum dalga geçer gibi saçma sapan DB ler. Sonra olay DB ucretin döndü normalde hazirlatabilirsin 1500 TL ye ücretsiz olunca bu kadar oluyor diyip bana bı ön bilgilendirme yaptılar bende durumun saçmalığı dan bagsettim ben size ahım şahim bir çalışma da istemiyorum oyunun kendi halini sorunsuz kurun dedim ve 1 sene oldu ona uğraşıyorum Sitelerinin kayitini evet aldık. Ancak sadece üzerine kendim adına değişikliklerde bulundum ve içeriklerini kontrol ettim çünkü kendime bir ben sitesi yaptırmak istiyordum. Pvphostin firmasına site hazırlayan firma ile gorusmuslugum dahi var ayrıca aldığım site içerikleri kesinlikle yayınlanmadı benimle benim kontrolümde olan numarayla iletişime geçti, kendi dosyalarını bu site üzerinden sattığımi ispat etmelerini bekliyorum. Kendileri benim kontrolumdeki hatta mesaj atarken ben sunucu firmasıyla sitenin yayın durumunu ve yaşadığım durumu ilettim eğer benden habersiz bunlara kendileri bilgi paylaşmış veya hiç bir çalışması olmayan site Google İndex alsaydi sunucu firmasıyla da tartıştık mahkemelik olcaktik.reklam vb hicbirsey yapılmadı kimseye satış vs konusunda bilgi dahi verilmedi herneyse dosyaların satışı ile ilgili ayrı olarak server yeni iken iadeyi reddedtiler yanlız dediklerine ekleme olarak kalanını sonra kazanınca verirsin dediler hatta istersen lisansını da satabilirsin dediler şuana kadar 1 kişi ile iletişime geçtim gerçek alıcı olarak onada zguarda ait ancak lisansın benim olduğunu belirtmistim gitmişler kendilerine benim 8000 TL odedigim sistemi 1000-1500 TL ye vermişler bunada eyw dedim belirttiğim gibi oyunu hazır ediceklerdi bana oyun içerisindeki hataları hata olduğunu kabul edemeyen daha doğrusu o ayağa yatan insan tamamen kendisi sebebi şudur ki örnek de buga giriyor yazıyorum sen bozdun veya bozuk değil bilmiyorsun gibi cahil yerine koyarak karsidakini salak yerine koyuyorlar bunlar normal dedikleri tüm sorunları oyuncuların oynarken kaydettikleri videoları atarak dahi gosterdim. Yapamadılar bilmiyorlar en büyük ispatim ise verdikleri tüm dosyalar yedek halinde duruyor baştan sona açalım tüm verdikleri dosyaları hangisinin neyi düzeltilmiş kontrol edelim isterseniz ? Hiçbir bilgileri yok adım gibi emin oldum bundan hadi onuda geçtim adresbilgilerinizi neden gizliyorsunuz sayfanızda baskalarina ait adres neden var talep ettigimde neden iletmiyorsunuz ? Çünkü soyliyim kendileride biliyor nasıl bir iş yaptıklarını sonucunda ortadan kaybolmak maksatları ama dediğim gibi kendileri kaybeder tek taraflı tüm hakimiyet bende diyerek benim haklarımı gasp edemezsiniz kanundaki tüm zorunluluklarada uymakla yükümlüşünüz.
Not: kendileri hile tarzı yollarla ulaşmış olcagini belirttim evet exelerinde trojan virüsü algılıyor ve vindows defenderden dahi gecemiyordu soralım sadece gerçek olmayan bir sertifika çıkartildi oda geçen aylarda guncellendi bu konudadami haksizim peki.