no_cause adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
denemediğim şey kalmadı, hindistan cevizi yağı ve zerdeçal ikilisinden daha iyi sonuç veren bir karışım görmedim. bir de şunu atlamayalım dişlerin öz rengi beyaz değilse hiçbirşey sonuç vermez. bu ikiliyi dene dişlerinin gerçek rengini göreceksin. daha iyi bir sonuç bekleme.
İkisi de çok uzak olduğum şeyler hocam ama bakacağım zamanınızı ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

madtank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
L'angelica - licorice and fennel

bunu kullanmaya başladım. diş beyazlatıcılı diş manucuymuş. diğerlerinden daha etkili oldu
Bakacağım hocam ilk defa duydum vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkürler

BozR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kesinlikle kesin çözüm 3d white crest diye birşey var pahalı ama emin ol kesin çözüm. Kesinlikle dişlerini düzenli fırçala
Bir bakim hocam tam bir alışkanlık haline getiremedim hocam ondan zorluk yaşıyorum biraz ve değerli vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karbonat evet beyazlatıyor ama dişlerinizi çizebilir. Haftada 1 defadan fazla kullanmayın. Onun dışında muz kabuğunun iç kısmı ile dişlerinizi ovabilirsiniz.
Kullandıysanız nasıl kullandınız hocam hiç denemedim daha önce gözle görülür etkisi oldu mu olduysa ne kadar sürede oldu vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler