Bu nasıl bir çalışma aşkı hocam vallahi helal olsun ilk günden bu yana sürekli görüşüyoruz sözlük üzerinde fikir alışverişi yapıyoruz. İyileri tenzih ederek söylüyorum bunu r10 camiasının gördüğü en iş bilir en etik adamı olabilirsin. başkasının 2 dakikada 2 satır kod ekleyerek çözebileceği hatayı içine sinmediği için mimarisini değiştirerek baştan yazıyorsun, farklı adamsın başarılarının devamını dilerim.
Geç dönüş için kusura bakma abi, whatsapp içerisinde sürekli iletişim içerisindeyiz diye dönme gereği duymamıştım. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
eski sürüm kullanıyorum. mevcut puanlama sistemi nasıl çalışıyor bilmiyorum.
güncel sürüme bakmadan fikir belirttim.
evet aynen doğru. buradaki seçenek sayısı bence 6-7 tane olmalı. her butonun ismini admin belirleyebilmeli.
örneğin bir doktor ile bir mizah paylaşım sitesi farklı terimler kullanmak isteyebilir.
birçok sözlük sahibi gereksiz görebilir. ancak benim için önemli. ücretli ayrı bir fonksiyon veya ayrı bir addon olarak da yapılabilir.
Kullanıcı olarak basit görünüyor. ama ardında karmaşık bir yapı olacağı kesin.
sözlüğü eğlence veya bilgi amaçlı kullanan kişilerin beklentisi farklıdır.
bir başlıkta çok fazla entry varsa sadece komik olanları veya sadece bilgi içeren entryleri listelemek çok faydalı olacaktır..
Görünüşe göre sözlük başlı başına sosyal medya platformu gibi olacak. Kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
Sanırım bittiğinde kimse bir wordpress sistemi olduğuna inanmayacak. WordPress ve REST API sisteminin sınırlarını zorlayan bir yeni tema olacak.
Selamlar hayırlı çalışmalar, Güncelleme gelecekti hocam geldi mi, durum nedir?
Merhaba, gelecek şey güncellemeden çok; yeni sisteme geçiş. Şu an son sürüm 6.0.3C (bazen 605C olarak diye de geçiyor). Yeni güncellemenin gelmesine çok çok az kaldı.