Siz hala sorunların 150den olduğunu sanacak kadar bu işten anlamıyorsanız bence reklamcılık yapmamalısınız. IOS 14 güncellemesi var. Biraz olayları takip edin. Derdi 150 faturalandırma olsa çeker bütün faturaları 12.5a olay burada biter. Ben 4-5 yıl kadar facebook reklamcılığı yaptım. Bu zamana kadar ne iban ne başka bir taktikle ödememezlik yapmadım. Ama geçtiğimiz 1 yıldır facebook küçük işletmeleri umursamadan sorunları bazen aylarca çözmüyor. Büyük şirketler takır takır reklam çıkıyor hatta temsilcileri bile var. Ben ödemeli reklam çıkarken bir ayda kazanacağımı bu taktikle bir günde kazanıyorum. Aylardır yapamadığım işin karşılığını anca bu şekilde alıyorum. Hakkım mıdır? Tartışılır. Ama konuya bu kadar uzak kişilerin ben ve benim gibi bu işi yıllarca yapmış ve uzmanlaşmış kişilere bilgi sahibi olmadan sallamasına karşıyım. Ödeme yapacağım ama reklam açamıyorum diyen varsa da bana aktif kullanılan 4-5 yıllık hesapla legal reklamlarını getirsinler gün içinde ben açıp günlerce götüreceğim reklamını.
agzına saglık hocam ek bi ekleme yapayım. seninde dedigin gibi 4-5 yıllık hesap getirsinler bende sorunsuz reklam cıkarım. 150 yı koyun bı kenara normal odetmelı reklam cıkmak bıle suan ıcın sıkıntılı ama saglam cerezlı hesaplarla hem 150 alırsınız hemde sorunsuz reklam cıkarsınız
bugun denedıgım cerezlı 4 yıllık hesap