Smm panel sahipleri kimi zaman ergen yaşta oldukları için pekte atarlı ve yanlış anlamaya müsait kavgacı tipler olabiliyorlar .

Hatta bir ara bir tanesi bilgisayardan yüzüme yumruk salladı yani o derece iyiler

Hatta bu konunun altında bile atarlananlar olacaktır okuyun bana hak vereceksiniz. Her neyse,

SMM PANELLER
Türk takipçi alırsınız yabancı gelir
% 80 türk gerisi yabancı der. Türk gelmez
Eksik gelir
Bir cevap için saatlerce/günlerce beklersiniz.
Ciddiye alıp cevap vermeyen panellerde olabiliyor
Sipariş tamamlanmamıştır ama tamamlandı yazar
Üzerine birde ben panel sahibiyim herşeyi görüyorum sen yanılıyorsun "siparişte sorun yok" tavrına maruz kalırsınız
sipariş verirsiniz 3-5 saate başlanır diye belirten panelde 3 gün olmuştur gelen giden yok
yüksek miktar yatırmışsınızdır para yatırdıktan sonra bi bakarsınız servis kaldırılmış haydaaaa
kaldırılan servisten dolayı ücret iadesi istemek zorunda kalırsınız (ben şey duydum ya karta iade yapamıyoruz bakiye olarak iade yapacağız)
bak bak karta iade yapamıyorlarmış öyle bir sistemimiz yok dedi hemen maliyeye hakkında şikayette bulunacağım dedim yemin ederim 2 saat sonra kredi kartına iade düştü.

parayı ödeyene kadar kralsınız parayı ödedikten sonra hizmetçi muamelesi görürsünüz.

dipnot : vergisini ödeyen ve yukarıda ki saydığım sorunları panelde bulunmayan kişiler bulunsa bile yumuşak bir dille bu sorunu aklı başında bir şekilde çözen kişiler bu konuyu üzerine alınmasın. Alınırsa yarasının olduğunu düşünürüm . net

Her neyse o kadar çomkşey var ki çoğu asla iyi niyetli kişiler değil. (iyi niyetli olanları var muhakkak bana denk gelmedi ama lütfen konu altına gelip boş yere tartışma yaratmayın lütfen tamam siz iyisiniz onlar kötü )

Bir çok kişi çoklarca kez panellerle sıkıntı yaşamaktalar hatta olay panelden üyeliğinizi engellemek ile sonuçlanabiliyor bundan daha büyük bi aşağılanmak olamaz herhalde.

R10 şikayet konusu dışında, ne yapabiliriz ?

1.Ödemelerinizi asla havale olarak yapmayın kredi kartınızdan yapın daha sonra HARCAMA İTİRAZI oluştur kısmından harcama itirazı oluşturduğunuz taktirde bu parayı %100 geri alabilirsiniz, hizmeti almış olsanız bile (Memnun olmama hakkınız var)

2.Cimere girerek bir ihbar dilekçesi yazıyorsunuz elinizde ki kanıtlar ile beraber aynı zamanda dilekçeye "wwww. .com sitesi uzun zamandır e ticaret yapmakta ve vergi mükellefiyeti bulunmamaktadır. geriye dönük de olmak üzere banka giriş çıkışlarının kontrol edilerek cezalandırılmasını talep ediyorum" diye belirtin ve gönderirken MALİYE bakanlığına diye belirtin.

bu konuyu açma sebebim arkadaşlar haklarımızı bilelim ve herkes hakettiği cezayı alsın.

sizin de aklınızda bir fikir varsa lütfen panelciler burayı doldurmadan hemen sağlıklı bir fikir alışverişi yapılacak ortam yaratalım yoksa panelciler burada ortalığı karıştır(abilirler) sayıları çok fazla malum