ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabınız için teşekkürler. Dolu bir cevap olmuş. Önerdiğiniz kanallara bakacağım.

Komisyon için ise, dediğinizin tam tersi mevcut mu. Yani benim referans kodum ile üye olana yüzde 20 komisyon indirimi yap, bana yüzde 0 gibi. Çünkü madem toplamda yüzde 20 komisyon indirimi uygulanıyor, hepsini yeni üyeye yansıyor gibi gördüm.
Mümkün ama herkese değil

mesela bende en fazla %10 - %10 yapma hakkı var daha ilerisi yok siz %10 komisyon indirimi alıyorsunuz ben ise her alış satış yaptığınızın da komisyonun %10`u kadar para alıyorum.

Referans ile daha fazla indirim yaptırmak için denediğimde "Bakiyeniz 500 BNB`nin altında" diyor. Yani 500 BNB olması lazım o da yaklaşık 800 bin tl eder. Yani hesabında bu kadar olan bir kişi o şekilde indirimli link verebilir ama tabii daha önceden linki aldıysa ve hala aktifse o kadar bakiye olmadan yine de verebilir. Şahsen bu referans işinde pek bilgili değilim referans kasmıyorum hiç yok ama bazıları iş olarak belleyip referans kasıp sürekli gelir elde ediyor. Bu da farklı bir kazanç kapısı.