Arkadaşlar,

Bu aralar gerek forumda, gerekse de çevremde çok fazla kripto paraya yönelen insan olması nedeni ile ve ben de açıkcası bu BTC trenini kaçıran birisi olarak, aceba şu saatten sonra bu işi öğrenebilir miyim diye bir takım araştırmalar yapıyorum.
Bilgimi sıfır gibi düşünebilirsiniz. Henüz hiç bir kripto para borsasında bir üyelik de açmadım. (nereye kadar direnicem bilmiyorum :d)

Dün Udemy'den 2 tane kursu izledim. Ücretsiz kurslar olduğu için de, kısaydı zaten kurslar. (https://www.udemy.com/course/yeni-ba...zanma-formulu/ ve https://www.udemy.com/course/profesy...sa-egitimleri/ kursu)
  1. Kursun 1 tanesinde bir referans kodu veriliyor. Israr ile "S6UNKV55" referans kodu ile üye olunması gerektiğini anlattı. %20 komisyon indirimi varmış diye. Sormak istediğim şu ; Bu adam kendi referans kodunu, ücretsiz eğitim adı altında mı dağıtmak istiyor. Yani benim gibi yeni üyeleri kendi referans kodu ile üyelik mi kasıyor ? Yoksa bu kod, uluslar arası genel bir indirim kodu mu ? Yani başka bir üyenin referans kodu ile de üye olduğumda, yine %20 indirim olmayacak mı ?
  2. Diğer izlediğim kursta ise, yani Mehmet Hamdi Bol'un kursunda, alt coinlere kesinlikle bulaşmayın diyor. Yalnızca BTC alın. Hatta alıp satmayın da. Sadece her hafta, her ay sürekli BTC alın deniliyor. Yani düzenli olarak sürekli yatırım yapın, yıllar sonra kesinlikle kâr elde eceksiniz misali. Gerçekten alt coinlere bulaşılmamalı mı ? Ve videosunda al sat yapanların genelde paralarını kaybettiklerini belirtiyor. Yani en az yarısını kaybediyorlar deniliyor. Bu ne kadar doğru ?
  3. İki kurs'dan da istediğim verimi alamadım, yani benim gibi sıfır olanlar için iyi ama yeterince profesyonel değil. Yani beklentilerimi karşılamadı. Hatta daha da bu olaydan uzak durmam gerektiği hissini bıraktı. Bu yüzden önerebileceğiniz bir Udemy kursu mevcut mu ? Ya da teknik anlamda güzel bilgiler veren bir youtube kanalı da olabilir.
Ben aşağıdaki kanalları favorilerime ekledim. Bu kurslar için bir yorumunuz var mıdır.
  1. Bitcoin Eğitim Programı: Sıfırdan İleri Düzeye
  2. Uygulamalı Bitcoin, Blockchain ve Kripto-Para Borsa Eğitimi
  3. Bitcoin ile Para Kazanma Rehberi - Günlük Maksimum Kazanç
  4. ?