Konu
Dropshipping Marka İç Giyim E-Ticaret Sitesi
26-02-2021, 16:04:34
artikodijital
Üyeliği durduruldu
Site adresi:
tıklayın
Site için istenen: 950
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 7 Mayıs 2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: e-ticaret
Günlük hit sayısı:-
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet, sınırlama yok ancak kontrol ediniz.
Hosting dahil midir: Reseller Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı:
yok ancak kontrol ediniz.
Banlı olduğu arama motoru var mı:
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:
Merhaba, siteyi forumdaki bir arkadaştan hevesle kız arkadaşım için satın aldım. özel sebeplerden dolayı siteyle ilgilenilmedi Siteyi alırken .co domain kuruluydi ancak beğenmediğim için aynı isimde com.tr olarak güncelledim siteyi hosting üzerinden geri yüklediğimde anasayfada hatalar oluştu kategori yönlendirmeleri fotoğrafları,logo vb şeylerin yeniden düzenlenmesi gerekiyor bilen birinin 15dkda yapabileceği şeyler. Ama yazılımı bilmediğim için hiç ilgilenemedim. Bundan dolayı fiyatı uygun tuttum. Eğer satın alacak arkadaş isterse ekstra olarak yazılımcımıza düzelttirebiliriz. Sitedeki tüm kategorilerin açıklama kısmı özgün olarak makale yazarlarına yazdırıldı. Aynı şekilde kategori görselleri logo sosyal medya görselleri özenle işin ehli kişilere hazırlatıldı. Siteyi forum kuralları gereği .co olarak teslim edeceğim. Siteyi oluştururken bir marka oluşturmayı hedefledik. Hatta sırf bunu için bir şahis şirketi kurduk. Ancak yaşanan özel durumlar hevesimizi kaçırdı maalesef. Altyapısı prestashop teması ve arayüzü ise özel tasarlatıldı. Özel ve ücretli modüller siteye eklendi. Muadillerine göre ismi ve marka duruşu tasarımları ile çok özel bir site. Sitede 3 farklı dropshiping tedarikçisi ile anlaşıldı. Ödeme yöntemi olarak iyzico mevcut. Tedarikçiler kar marjı piyasaya göre yüksek. Ortalama paket tutarları yüksek olan bir sektör. Pandemi dolayısıyla revaçta olan bir sektör. Yaklaşık 2.500 e mal oldu. Zararına satıyorum ancak elimden çıkartma amacıyla bu fiyata veriyorum. Farklı sektörlere yöneleceğim için aktif etmiyorum.
İletişim için lütfen sadece
whatsapp'dan
yazın.