Asistan doktor bana çık l*n dışarı , kapat l*n kapıyı diye bağırdı suçsuz yere. Sözlerinize dikkat edin karşınızda hasta var dedim ( ki bu konuşma esnasında TSK personeliydim) .Etmezsem nolacak l*n dedi. Hasta haklarına şikayet ettim diye beni muayene etmeyen bir tane doç.dr hakkımda psikiyatri sevki vermiş. Adam beni görmedi ,duymadı , muayene etmedi. Savcılığa verdim. Bugün eve evrak geldi. Doktor kesinlikle öyle bir şey söylememiş . Söylediklerim yalanmış. Söylenecek bişey var mı ?
geçenlerde eşimi annem hastaneye götürmüş ayağında çatlakla kırık arası bir problem var.
Çalışmıyorsan alçıya almayalım demiş.
Bide eline kağıt vermiş. O kağıt ile eczaneye gidildiğinde oda çok iyi biliyor ki ilaç alınımayacağını.
Neyse geri gittik. İşte kardeşim onunla nasıl vermezler falan filan diyorum hadi ben muayeneden sonra uzak bir yere gitseydim nasıl geri dönecektim.
Zorla ilacı düzgünce yazdırıp aldım.
İşlerine saygımız sonsuz sonuçta insan sağlığına hizmet ediyorlar.
Ama bu pandemi vs derken bu hastanede çalışan kim varsa iyice yücelttik yücelttik.
Zaten zar zor devlet hastanesinde muayene olabiliyorduk şimdi işler iyice zırvanadan çıktı.
Artık yanlarına yaklaşamıyorsun.
Bunu yapanda biziz bunu hakedende biziz