AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam neden herkesi eleştiriyorsunuz? Bu arada @AvrupaGelinlik; çağlar abinin verdiği bilginin neresi sallamasyon ? her kategoride 10 makale olsun kolaylıkla onay alabilirsin demiş gayet mantıklı.
Bu arada ben 2013’den bu yana adsense ile uğraşıyorum belki benden eskisinizdir belki yenisinizdir ama site hızı ile adsense onay alma sürecenin bir alakası yok lütfen SALLAMASYON bilgileriniz ile insanları yanlış yönlendirmeyin.

Ek olarak; Konu sahibi hocama yazıyorum, 1 içerikle onay alan da var 20 içerikle de 100 içerikle de.

Benim şahsi görüşüm; Sitenize adsense onayı almak için acele etmeyin.
Sabırla içerik oluşturun, günlük 100 hit almaya başladığınızda başvurun 1 hafta içerisinde onaylanır.
Bakın olaya nasıl bakıyorsunuz bilmiyorum ama kolay olsun zor olsun bir düşünceye sahip olursanız burada bir problem oluşacak kişiler fazla fazla yazacak, ee onay olmayacak!

Ayrıca site hızının onay için önemli olup olmadığını https://adsenseturkiye.com.tr/ Yusuf Ergişi (Bey) sizlere anlatsın

Gayet mantıklı olan adsensenin onay vermesinin mantıksız olmasıdır. Lütfen SALLAMASYON ile sallamayın Siz giderken ben dönüyordum. Şuan boşta duran 4 tane adsense var ve hiçbir şey yapmadan onay alıyorum. Kural koyarak insanlara sallamasyon bilgilerini dikte etmeyin LÜTFEN!