Bu menü tüm kampanyalar için standarttır ancak bu menüdeki özelliklerin tüm kampanya türleri için geçerli olacağı anlamına gelmez. Örneğin Teklif stratejisini değiştir seçeneği çalışmaz çünkü bu kampanya türünde sadece hedef EBM teklif stratejisi kullanılabilir. Aynı şekilde Otomatik kural oluştur özelliğini kullanarak kural oluşturabilirsiniz ancak Evrensel uygulama kampanyalarında çalışmaz ve hata verir. Yerleşim hariç tutma listeleri ve Negatif anahtar kelime listeleri özelliği de aynı şekilde olması muhtemeldir. İnternette araştırmama rağmen Evrensel uygulama kampanyalarında negatif kelime listesi kullanımı ile ilgili tek bir kaynak bulamadım.

Aşağıdaki sayfada:
https://www.quora.com/Is-there-any-w...Google-Adwords

Well, I think you can only add negative keywords for campaigns within "Search Network only," and "Search Network with Display Select" and has not been available for Universal app campaign till today. If there will be any update, will let you know.

UAC (Evrensel Uygulama) kampanyalarında bugüne kadar böyle bir özellik bulunmuyor diyor. Ben de bu görüşe katılıyorum ancak oldukça eski bir kaynak. Şayet Google dokümanlarında veya başka bir kaynakta negatif kelime listesi kullanımı ile ilgili metin varsa paylaşabilir misiniz? Siz bu özelliği daha önce deneyip olumlu sonuç aldınız mı? Şayet bu özellik uygulama kampanyalarının kullanımına açık ise ve olumlu sonuç aldıysanız bizimle paylaşabilir misiniz?

EmrullahERTAS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle