Merhaba,

Lütfen konunun tamamını okuyunuz.

Gelir artmaya devam ediyor... Lütfen güncel bilgiler için PM isteyiniz.

Bu konuda yer alan İddaa Tahmin uygulamamı TAMAMEN İHTİYAÇTAN dolayı satıyorum. Bir kaç kere yorum ve indirme hizmeti alınmıştır.

Adwords, Adsense, Sosyal Medya Reklamı vs. konularından anlamadığım için herhangi bir reklam çalışması yapılmamıştır. Bir kaç kez bu konularla ilgili forumda konu da açtım ancak yardımcı olan çıkmadı ya da verilen fikirleri ben beceremedim.
İnstagramda reklam çıkmaya çalıştım ama bir türlü yayınlayamadım.

Anladığım bir mecra olmayıp tamamen yatırım maksadı ile girmiştim. Bu nedenle de doğru dürüst herhangi bir reklam çalışması yapamadım. Ancak herhangi bir çalışma yapmadan ilk ve son 3 aylık kazançları aşağıdaki gibidir.

Anahtar kelimelerde anlık bulunduğu sıra aşağıdaki ve diğer detaylar aşağıdaki gibidir. Sormak istediğiniz soru veya almak istediğiniz ekran görüntüsü olursa lütfen PM atmaktan çekinmeyiniz (yukarda da belirttiğim gibi bu konulardan anlamadığım için eklemem gereken ama eklemediğim bir şey kalmış olabilir).

Uygulama için istenen fiyat : 3 Bin TL'dir.
Uygulama adı : PM ile verilecektir. Zaten yukarıda link verilmiştir.
Uygulama linki : PM ile verilecektir. Zaten yukarıda link verilmiştir.
Yayınlanma zamanı : 7 Aralık 2020
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Uygulama içi satın alma var. Ben reklam eklemedim ama isteyen ekleyebilir.
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : Uygulama içi satın alma
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : 1.8K
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : Organik, yorum hizmeti
Günlük aktif kullanıcı sayısı :20-50
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : Kaynak Kod ile birlikte satılık
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : Bir hafta idare edilir.
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Hayır
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : Evet
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : Sınırsız
Geliştirici hesabı dahil mi? : Hayır
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Hayır

Ayrıca ilginizi çekebilir : Satılık Drone. ( Tıkla )