Evrensel uygulama kampanyalarında EBM kullanılıyor. Bütçesi az olan kampanyalar için EBM'si yüksek olan ülkelerin hedeflenmesi doğru değil. Günlük en az 50 indirme olması gerekir öğrenme için. Başlangıç aşamasında bu ülkeler uygun değil.
TheOutsider adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam amerika, kanada, ingiltere, avusturalya ve yeni zelanda bu 5 ulkeye cikin sadece reklamlari ayni kampanyada. Benzer TBM'ler var hepsinde, google iyice optimize edebilir. Global cikinca google parayi bayagi carcur ediyor.
Bu ülkeler için 60-90 kuruş arası indirme başı maliyet olur ancak öğrenme tamamlandıktan sonra ve kampanya başına günlük en az 50 indirme aldığınız takdirde öğrenme olur. Önce fazla verip öğrenme gerçekleştikçe yavaş yavaş EBM'yi düşürmelisiniz.
bim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@the_white; bende teşekkür ederim ilginize, kitabı okumaya başladım @TheOutsider; teşekkürler, sizin önerinizi dikkate alarak bu 5 ülke olarak değiştirdim, yükleme başı maliyeti 0,20 tl yapmayı düşünüyorum bu ülkeler için düşük kalır mı onu da sorayım.
Evrensel uygulama kampanyalarında negatif kelime kullanımı yoktur.
EmrullahERTAS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0.2 kuruş az gelir. %60-%120 gibi arttırmanız da fayda var. (uygulamanın içeriğine ve anahtar kelimesine bağlı. Negatif anahtar kelime optimizasyonu kullanıyorsanız.)