Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana çözüm önerileri ile gelin öyle daha sağlıklı olur yüzlerce sektör var ben her sektörün ihtiyaçlarını bilemem. Onbinlerce insan farklı şeyler istiyor..
Haklısınız hocam, ben elimden geldiğince kurallara aykırı durumlarda moderatörleri etiketliyorum ve kurala uymayan üyeye bildiriyorum. Kurala uymadan konu açan/teklif veren üyelerin sadece yorumu ve ya konusu kaldırıyılıyor başka bir yaptırım olmuyor.

daha önce kendim bu durumu denemek için logo yaptıracağım diye bir konu açtım ve 2 kişi r10 dan pm ilettiyse 10 kişi whatsapp üzerinden referanssız ve alt limit kuralına uymadan teklif verdi.

Benim fikrim grafik tasarımcılar kategorisinde konusu olmayan arkadaşlar ücretli tasarım işleri kategorisinde yanıt veremesin. Sadece iş veren ve tasarımcılar iletişim kurabilsin.

Grafik tasarımcılar kategorisinde konu açmak için 1 aylık üye olma şartı getirilsin,

tabii bunlar benim düşüncelerim eksiği fazlası olabilir

kurallara uyduklarını düşündüğüm aktif tasarımcı arkadaşlarımızı da etiketleyeyim onlar da varsa fikirlerini bizimle paylaşsınlar,

@Werkmen Medya; @FiKRAL; @Berkayyildirim; @ysnozverdesign; @ahmetyigit; @TekUmut;
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim