Ne yalan söyleyim ben com.tr 'den daha çok seviyorum. Ama tabi değer benim kişisel sevmelerime göre biçilmiyor o başka ama ben domain alanındaki profesyonel tecrübemle değil de kişisel yaklaşımımla çok sevdiğimi söyleyebilirim. Daha önceden de kullandım ve severek kullandım.
Hocam bende sizden yanayım olumlu yorumlarınız içinde teşekkür ederim işin ehilleri yazınca daha da sabit fikirli oluyor bıkmıştım havadan sudan yazanlardan
Hocam içerik anlamında pek bir bilgi vermemişsiniz site ile alakalı. Sadece firma isimleri genelde başka türlerde akıllara geldiğinden internet adresinizi kabullendirmeniz ve sıralama sağlamanız fikrimce zor olacaktır. Ama genel olarak söylendiği gibi jenerik isimler ve kalıplaşmalar içerik veya hizmet görülene kadardır. Üzerinde yeterli uğraş verilirse istenilen yere gelebilir kanaatindeyim.
hocam çok saçma domainlere bile alakasız oldukları keywordlerde sıralama aldabilmişliğim var sektör sektör değişikil gösterir fakat direniriz
Benimde kişisel olarak sevdiğim, güçlü bulduğum bir uzantı
++
Benim elimde de çok değerli bir .web.tr uzantı var 3 harfli

değerlendirmeye çalışıyorum
vazgeçmeyin hocam
Jenerik olduğu için aldığım, iyi hit alan, google da epey üst sıralara çıkmış web.tr sitem var. Diğer arkadaşlar gibi bende seviyorum bu uzantıyı. Kurumsal firma için uygun olmadığını düşünenlerdenim.
Çok teşekkür ederim valla sabahtan beri yorumları okuyorum adamlar resmen com a com.tr ye tapıyorlar bıkmıştım olumsuz yorumlardan