TuTa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Elementor hakkında bilgi almak istiyorum. Aklıma takılan soruları yazıyorum. Bilgi sahibi olanlar bilgi verirlerse mutlu olurum.

1. Elementor pro lisans 1 sitede çalışıyormuş. Ben kendi temamı pro öğeler ile yapsam ve bunu kaydetsem başka bir sitede elementor free ile kullanabilirmiyim?

2. Elementor pro ile yapılan temayı başka bir sitede elementor olmadan da kullanabilir miyim?

3. Başka sitede kullanabiliyorsam normal temalar gibi tek merkezden güncelleme gönderebilir miyim? Buradaki amacım müşterilerime güncelleme gönderebilmek.
Hemen bilgilendireyim;
1. Elementor Pro özellikleri kullanılarak hazırlanmış bir şablonu, Elementor Pro lisansı olmayan bir siteye kurduğunuzda "Pro özellikler kullanılarak yapılmış kısımlar" gözükmeyecektir/çalışmayacaktır. Kısaca Pro kullanılarak yapılmış bir şablonu farklı bir siteye kurduğunuzda çalışmasını istiyorsanız o sitede de Elementor Pro lisansı olmak zorundadır.
2. Elementor Pro ile yapılan/hazırlanmış bir şablonu farklı bir sitede Elementor + Elementor Pro Lisansı (eklentisi) olmadan kullanamazsınız.
3. Elementor/Elementor Pro ile hazırladığınız bir temayı güncellediğinizde, farklı bir sitede de kurulu olan bir şablona merkezden güncelleme gönderemezsiniz. (Bu durumu wordpress ile içli dışlı olan bilhassa kodlama bilen tema yapımcıları gibi kendinize ait bir panel yapıp üstüne üstlük birde lisans sistemi ekleyerek, müşterilerinizin sitelerine tema güncellemesini ancak öyle gönderebilirsiniz.)
Aksi halde örnek vereyim. A sitesinde temayı hazırladınız ve bu temayı B sitesine yüklediniz. Aylar sonra A sitesindeki o şablonu güncellediniz ve değişiklikler yaptınız. Bu güncellemeyi B sitesinde de uygulamak istiyorsanız yapmanız gereken, A sitesinden .json Export alıp, B sitesinden .json Import yapmanız gerekiyor. (Ancak unutmayın ki A sitesinde .json export işlemi yaptığınızda o sitenin görünümüyle birlikte export işlemi yapmış olursunuz. Yani A sitesindeki şablon görünümündeki yazılar/görseller ile birlikte export yapmış olursunuz.)