Joddey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cok tesekkur ederim oncelikle

hocam tam olarak 0 diyebilirim :-(
Hocam ben eski öğretim / çalışma metotlarını pek başarılı bulmuyorum. Ben size öncelikle aşinalık adına birkaç yöntem önereyim. Biraz ilerledikten sonra daha düzenli ve seviye artırmaya yönelik çalışılabilir.

1- Duolingo / Memrise vb uygulamaların A1 Seviyesinden başlayıp, günlük 1 saat bu uygulamalardan kursunuzu takip etmek.
2- Dile maruziyeti artırmak adına; youtube veya diğer platformlarda hem ingilizce seslendirme hem de ingilizce altyazı olacak şekilde video takip etmek. 20 dk ideal
3- ''A1 seviyesi ingilizce hikayeler'' şeklinde arama yaparak internette bulduğunuz hikayeleri okuyun / anlamaya çalışın. (2. veya 3. haftadan sonra öneriyorum)
4- Yukarıda yazdıklarım çok kompleks geldiyse, Udemy'den ''Sıfırdan ileri seviyeye'' başlıklı ingilizce kurslarından birini alıp başlayın hocam. Udemy'den alacaksanız, yorum sayısı, daha önce eğitimi alan sayısı gibi kriterleri göz önünde bulundurun.

Şimdiden iyi çalışmalar; bence bu postu da güncel tutun ara ara. Ne yaptınız ne ettiniz bilelim, bir ihtiyacınız olduğunda veya motivasyon eksikliği hissettiğinizde buradan destek isteyin.