Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce kadıköy yakınlarında talihsiz bir kaza yaşadım.
Sol şeritten u dönüşü yapacağım esnada motorun sollamasıyla aracıma çarpan motorcu ağır hasar aldı.
Yakınlarda o bölgeyi çeken kamera bulunamıyor, sizce kim kusurlu bu durumda?
U dönüşü yasaktır tabelasıda yok. Arkadaşlar ek not olarak bildirmek istiyorum yaralı olan motorcu sedye ile ambulansa taşınıp kendisi olay yerinden ayrıldı ardından işletmenin sahibide bana bu işe polisi bulaştırmayalım dükkanımıza geçin çayınızı kahvenizi için kendi aramızda çözeriz diye teklifte bulunmuştur ama ben yinede emin olamayıp o an 155'i arayarak olay yerine ekip gönderilmesini talep ettim ama yinede adamın söylediği dükkana aracımla gittim polisler arayarak bize mevcut konumuzu paylaşın yanına gelelim dediler kendilerine adresi verdim ve çagırdım polisler ekip otosuyla işletmenin önüne geldiler işletme sahibi ve biz görüştük olay yerinin bozulması halinde tutanak tutulamayacağının bilgisini verdiler ve mekandan ayrıldılar işletme sahibinin telefon numarasını isteyerek elimden geleni yapmaya hazırım ama şehir dışında yaşadığım için saatte geç olduğundan gideceğimi bildirdim.
Devamında kendilerine iki gün üst üste ulaştım tutanak tutalım bu işi adli mercilere yönlendirelim dememe rağmen kendileri yanaşmayıp hellaleşelim neyse hastane masraflarını karşılayın olay davaya gitmesin diyerek üstelediler.
Avukatları olduğunu söyleyen birisi arayarakta 5000 Tl gibi tutar talep etti ve davadan ferağat edeceklerini söyledi yalnız bunu kabul edemeyeceğimi kaskom oldugunu ve eğer suçlu olan bensem gerekli tazminatın zaten karşılanacağını söyledim ancak kendileri hiç bir şekilde olayı resmiyete dökmek istemediler.