karbonhidrat ve protein aynıu anda yenirde yağa dönüşür. yani et makarna = yağ. pilav et = yağ . ekmek et= yağ . çok kiloluysan eğer 20+ fazla kilon varsa spor salonuna pandemi olmasa bile gidilmez. yağlar belli bir süre erimeden gidersen kalın bir yapın olur.
katı yağı tatlı hamur işi kızartma çikoalta kola bisküvi bunları unut. yemekler sıvı yağ ile olsun yağını süz mutlaka.zaten yağ çekmiştir içine yeteri kadar. dz
enli bir rejim yanında. günde 5km felan yürüyüş yeterli. sabah aç karnına '' fersan detox doğal fermente sirke '' 3 yemek kaşığı 700 ml ılık suya karıştır yudum yudum iç. yarım saat sonra kahvaltıya başla.
o sirke sana en az 3 kilo ekstradan yağ olarak erime katkısı verecektir. ama 1 aydan fazla yapma sirkeyi. yada aynı şekilde sabahları kalkar kalmaz taze sıkılmış greyfurt suyu 700 ml içeceksin kahvaltıya yarım saat sonra başlayacaksın en az. greyfurtun mevsimi bitmeden yapabilirsin. hiç pahalı şeylere para vermene gerek yok.
dünyada en iyi zayıflatan 3 şey greyfurt suyu-elma sirkesi-ananas. ananası önermedim hem pahalı hemse suyunu sıkmak zor