Öncelikle selamlar,
Çinde ürün yaptırmanın çeşitli yolları vardır.
Öncelikle sektörün ve ürünün kesin olarak belirlenmesi gerekir buna göre yol çizilir.
Bizim Türkiye de olduğu gibi ya ben bu ürünü düşünüyorum ama nasıl olsa satıcısı veya üreticisi en iyi özellikleri biliyordur bana yardımcı olur diye düşünmemek gerekir. Çinli üreticiler size en iyi özellikleri anlatmaz, kendisine en çok para kazandıracak şekilde hareket eder. İstediğiniz ürünü a dan z ye belirlemelisiniz ki ona göre net fiyat alabilmelisiniz, benim çok müşterim oldu dip fiyat alıp gelmişler Çine, orada satıcı şunu yapıyordu bu üründen kalmadı bir üst modelini verelim. Ama ben bunun için geldim deseniz de boş adamlar takmıyor. Üretici araştırması yapıp 3 4 alternatif bulmak en sağlamı olucaktır. Muhakkak bşr tercüman veya danışman firma bulmalısınız, ben ingilizce biliyorum onlarla anlaşırım derseniz hüsrana uğrarsanız, çinde ingilizce oranı çok düşüktür. Ayrıca yazılı anlaşmalardan sonra üretim sırasında, taşıma esnasında ve yükleme esnasında muhakkak kontroller sağlanmalı zira yanlış ürün bile gönderebilirler. Daha uzun uzun yazardım ama mobilim şimdilik bu kadar 😅