Hocam bırakın arkadaşı okuduğunu bile anlamıyor, yeni hesapların %90'ı kısıt yiyor dedim zaten ilk mesajımda, kısıt da aylar sürüyor kalkmıyor ve dediğiniz gibi kimse kazanamıyor. Bu hesaplarda bir süre sonra ban yiyor veya tamamen kisita düşüyor. Yukarıdaki konuyu kastederek 70 sayfa tek konu var dedim forumda daha kayıt olduğu forumu dahi okuyamıyor demek ki. Hayır admob konusunu ac son sayfalara bak onlarca konu var kısıt yada ban yiyen ama hava atacak ya biz işi bilmiyormusuz ondna kısıt yiyormusuz

Dünyadaki mobil development forumlarındaki binlerce adam da bilmiyor çözümü ama forumdaki bir hiper dahi arkadaş biliyor
Benim hesabımda kısıt kalkıyor,10 gün sonra tekrar geri geliyor. Bir çok şey denedim, 30 daikda 2 gösterime çektim, farklı reklam firmalarıyla çalıştım, bannerı kaldırdım tekrar ekledim ama o kısıt bir türlü sürekli olarak kalkmıyor, reklamdan normalde yasak olmasa ayda belki 4-5k kazanırım ama şuan için 500 bile zor. Admob nasıl bir sistem yaptıysa rastgele piyango gibi yeni hesaplara kısıt atıyor. Ben şunu yaptımda çözdüm hikaye. eski hesap sahipleri daha şanslı bence ama yeni hesaplarda şunu yaptımda geçti demek zor.