Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Öncelikle merhabalar. Bu siteyi yıllardır nasıl keşfedemedim bilmiyorum. Özellikle site konusunda wordpress temalarına bakınca bile içim gitti resmen. Keşke daha önce görseymişim de bu aşırı yavaş avada temasını satın almasaymışım diyorum. Teknoloji ile alakalı işleri sevdiğim için şahsi sitemi kendi başıma yapmak istedim. Yukarıda yazdığım gibi "Avada" adında popüler bir tema satın aldım. Debelendim durdum. avfurkangur.com sitesine tıkladığınızda göreceğiniz gibi sitede herhangi bir sayfa açıldığında önce site içerisinden farklı yazılar ve linkler görünüyor. Daha sonra ise olması gerektiği gibi ana sayfa yahut ilgili sayfa açılıyor. Hosting firmamdan rica ettim düzeltmenin bir yöntemini öğretsinler diye. Çünkü kanser olmak üzereydim. Ne yazık ki onlar da bir page loader eklentisi kurarak pratik bir çözüm üretebildiler. Ancak takıntı yaptım bu duruma ve gerçekten sinirlerim bozuluyor gördükçe. Problemin sitemi hızlandırmak adına yüklediğim "minify" ve "optimize" içeren eklentilerden kaynaklandığını düşünüyorum. Üzerinden zaman geçtiği için ne yazık ki hatırlayamıyorum isimlerini. Ne demek istediğimi anlayan ve problemi nasıl çözebileceğimi bilen biri var ise ve yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim. Selam ve saygı ile...