Merhaba.
Buraa insanları yanlış bilgilendirmemeniz lazım. Şimdi siz nereden biliyorsunuz pin aresinden banlandıgını? bunun için adsense den aldığınzı bir mail varmı? Herkes kafasına göre birşey yazıp çiziyor.
Buyurun örneklendirme, sıfır adsense hesabı 2 gün önce onaylandı, hiç birşey yok sadece siteye içerik girdim ve gelen 3-5 organik hitle birlikte 3 gibi kazanç getirdi sabahına adsense hesabı banlanmış, daha adres girilmemiş bir hesapta olan birşey bu.
KEsinlikle pin yada şu demeyin, günlük bir çok insana pin hizmeti veriyorum, ve adamlar pinleri girdikten sonrada sorunsuz şekilde yollarına devam ediyorlar.
Lütfen bilginiz ve net birşey olmayan birşey için burada insanlara yanlış bilgi vermeyin ve insanların azda olsa yapılacak bir işleri varsa onları caydırmayınız.
Not: Konunun benim ticari ilişkimle bir alakası yok, sadece artık böyle bilgisi olmayan, kendisi neler yaptığını bilmeden kapanan hesapların farklı farklı şekilde yorumlaması zoruma gidiyor.
Aynı yorumu Youtube para ile ilgili bir forumda da yazdınız. Size delilleriyle cevap verildi. Sizinle münakaşaya girmek istemiyorum.
Yaşadığımız tecrübeyi yazıyoruz. Birilerinin ekmeğine mani olmak için değil insanların daha dikkatli olması için yazdım. Bizden söylemesi...