tekdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 ekran kartı ile başlayacağım ancak fiyat performans için hangi alt takım ekran kartı ile uyumu vs konularını araştırıyorum su an
Son olarak eklememi yapayım. Bir açıdan kripto para üretimi karlı olsa da, devamlı yükselen elektrik faturalarını göz ardı etmemeni tavsiye ederim. Çünkü alacağın donanım öyle ya da böyle masrafını çıkarır. Ancak aylık elektrik giderin ne kadar olacak, aylık eline kalan net kar ile donanım maliyetini kaç ayda amorti edecek, amorti ettikten sonra elindeki donanım performansı ne durumda olacak ve tabi ki en güzel kısmı en sona sakladım, tüm bu amorti işlemleri sırasında ve sonrasında hep daim olacak 2 değişken var; paranın o gün ki değeri ne olacak, bitcoin fiyatları ne olacak?

Emin ol bitcoin 1 günde 100 bin dolar da olabilir, 10 bin dolar da olabilir. Bu kadar oynak bir piyasa için her ay aynı kazancı bekleme. Ama elektrik giderin her 3 ayda bir artacak gibi görünüyor Tabi ki sen bunları zaten araştırmışsındır ancak ben yine de dış ses olayım istedim. Kimsenin başarısız olmasını istemem.

Umarım bol bol kazanç sağlarsın. Sağlıklı günler dilerim.