çürütmekle kalmaz baya eskitir seni ..

dikkat edin yinede hocam.
Hocam bu portable ne kadar güvenli? Arkadaşım birisi banlanırsa diğeri etkilenmesin diye 2 kanalına 2 adsense açtı. Firefox portale ile. Pin için adres girmişti fakat 2 gün arayla ikisi kapandı geçersiz trafikten. Bir kanalında 1 aydır reklam gösterimi hiç olmamıştı. Bir arkadaşımız adreslerden dolayı uk adsenselerin banlandığını yazmıştı. Bu bana en mantıklı neden olarak geldi ama portable yöntemi hakkındada soru işaretlerim var. Ben bir kanalıma portable ile uk adsense açtım ve bandan korkuyorum. 2 web sitesi 1 kanalda ben banlattım ama 2 web sitesindede ben tıklama yaptım, kanaldada portable ile TR adsense açmıştım ve Almanyada 1 aylık sorunsuz kullanım sonrası TR banlandı 4 güne. İlk banlattığım web adsenste adresime pin gelmişti ancak pin giremeden banlanmıştı bile hesap. O kanalıma açtığım TR adsense temi adres soyisim den fln diyemi banlandı diye aklıma geliyor. Öyle iki arada bir derede kaldım, kanallara ayıracağım zamanı adsense e ayırıyorum. Daha 1 kr kazanamadım şu adsense illetinden. Sizin bana öneriniz varmı? Gerekirse artık daha önce adsense e girilmemiş cihazdan mobil ağla Tr adsense açacağım ama ondada adresten isimden ban yerim 15k kanal gider diye korkuyorum.