Yazacağım şeyi lütfen doğru cevap olarak işaretlemenizi şiddetle öneririm. Bu sektörde bir arayış içerisindeyseniz kesinlikle zaten "SEO" kelimesinde ki arama sonuçlarında maksimum olarak ikinci sayfa ya kadar olan ajanslar ile çalışabilirsiniz. Bu ajanslar hem Ads kampanyalarını sergilemeli hemde organik arama sonuçlarında çıkmalıdır. Burada en çok karşılaşacağınız ve benim gözümde en başarılı marka ise @ayhankaraman; dır. Kendisi sadece "SEO" kelimesinde değil bir çok türevinde de arama sonuçlarında ilk sayfada yer almaktadır. Hatta zaman zaman SEO kelimesinde çift URL olarak sıralama aldığı olmuştur. Kendisinden birebir eğitim almamdan dolayı sıkı takipçisiyimdir. Bunun dışında şuan benim yaptığım gibi o firmanın müşterilerinden gelen geri bildirimlerine bakılması gerekiyor. İnternette o firma hakkında sosyal olarak neler bulabiliyorsunuz? Sosyal medyada müşterileriyle veya takipçileriyle bir etkileşim içerisinde mi? Aslında konu yazmakla bitmez. Toparlamak gerekirse "SEO" kelimesinde Ads kampanyalarında yer alan ancak organik arama sonuçlarında yer almayan firmalarla kesinlikle çalışmamanızı öneririm buna lokal bazlı SEO dediğimiz örnek olarak "aydın seo" "istanbul seo" gibi kelimelerde dahildir. Çünkü Türkiye dilindeki "SEO" kelimesi için organik arama sonuçlarında yer almak gerçekten zordur. Gerçekten doğal ve gerçekçi backlink sahibi olmayı benimsiyor bu sektör.