Aylık reklam bütçemiz xx.xxx katlarında , ayrıyeten yeni ajansımıza zaten düzenli olarak seo analizleri ve çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Söz konusu kelimelerde ilk sayfada yer almak öyle 6-7 ayda olacak bir iş değil hocam. İlk sayfaya gelene kadar ekran ile bakışmaya devam mı edelim?
Öncelikle hayırlı işler diliyorum hocam belki bu reklam kelimelerinde sizde varsınız belki yoksunuz bişey diyemem ama ben görüşümü bildirdim hakaret etmedim yani sürekli değişen google algoritmasina karşı belki aldığınız bir önlemdir bu herkesin kendince bir sebebi var zaten müşteri geliyorsa ne ala zaten bir kişi reklam veriyorsa bende veririm der ve sürekli herkes reklam veriri şuan seo kelimesinde bir sayfada 7 reklam görüyorum benim mevzum bu aramalarda en sıralara çıkarma işi kısaca herkesin bilgi bu sektör ama ads olayı yanlış geldi.
Merhaba haklı olabilirsiniz fakat şöyle de bir durum söz konusu ajans reklam vererek firma bilinirliğini arttırıyor.
Çiçek sepeti, trendyol, hepsiburada o kadar marka bilinirliği olduğu halde tv reklamları ve internette bütün reklamlarda çıkıyor.
Hocam ben de bu seo sektörün diğer sektörlerle kıyaslanmıyacağını ve ads'nin bu sektörde kullanımın gereksiz olduğunu anlatmak istedim sadece niye derseniz arama motorlarında en üst sıraları vaad ediyorum sizi ama ben neredeyim yokum ama param var ads ile üst sıradayım kendini üst sıralara çıkarmayan benim sitemi nasıl çıkaracak şimdi bunu okuyanlardan laf yerim ama gerçek değil mi ? benim düşüncem bu iyi forumlar
Selamlar bunu kelimeden hit sağlayarak sıralama da yükselmek için de kullanıyorlar. Ayrıca SEO kelimesinde ilk 5te değilseniz ads reklamı vermek bence mantıksız değil. Sonuçta bütçesi yüksek 10'larca firma var.
hocam formülü olmalı seo derken üst sırala çıkan biriyle çalışırım niye bu veya referasnları iyi olmayan yerlerle çalışmalıyım bundan dolayı ads uygun bulmadım bu sektörde dediğiniz gibi bir çok sektörde binlerce yüksek bütçesi insanlar bazılarının belki hiç parası bitmeyecek
Ads reklamları da aslında önemli bir seo kriteridir. Doğrudan reklam vermeniz fayda sağlamaz elbet. Ancak reklamdan elde ettiğiniz kullanıcı geri dönüşleri sitenize çok olumlu yansır.
Aradığım cevap bu ya valla teşekkür ederim yani herkesin aklında soru işareti olamaz mı olur benimde buydu aramalarda üst sıraları vaad eden biri niye kendisi reklamla üst sırala çıkar mesele çalıştığı kişileri referasn göstererek pazarla taktiği valla açıklayıcı mesaj bunu okuyana kadar bulamadım. bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Dİğer arkadaşların mesajlarını göz ucuyla baktım arkadaşlar konu azbuz tartışmaya döndü hatta benden nefrette ettniz eminim ama ben bilmediğim birşeyi öğrenmek için işin içine tam anlamıyla girdim ve öğrendim de
Herkese iyi forumlar