Ucuz olsun diye ölü fiyata çakma şarj aleti alırken bu fiyata aldığının ürünün bozuk ya da kısa sürede arızalanma ihtimalini aldığının farkında değil misin? Yani sen 100 liralık bir malın 10 liralık en adi halini alıp sonra firmadan ömürlük garanti ve iade hakkı bekliyorsun ya. Asıl kötü niyet budur.
Sosyal medya sitelerinin kullanıcı sözleşmesinde beğeni takipçi satışı gibi işlemleri yasaktır. Sen sosyal medya sitelerinin kendilerinin yasakladığı işlemleri manipülasyon yapan adamlardan en ucuz fiyattan satın almaya kalkıp bu işlemlere garanti bekliyorsun ya. Asıl kötü niyet budur.
o kadar boş gereksiz konuşmuşsun ki keşke yorulmasaydın.
1. bir ürünün bozuk çıkma ihtimali o ürünün sahte olması ile alakalı değildir bunu anlayamamışsın. Orjinal ürün de bozuk çıkabilir.
2. ömürlük garanti bekleme ve iade hakkını tamamen hayal dünyandan uydurmuşsun ve bu uydurduğun kılıfa beni sokup kötü niyetli olduğumu iddaa etmişsin. Tam bir delilik

başka bir şey değil. ürünü aldığımın 3. gün iade etmek isteyişim sana koymuş . işte arkadaşlar tam burada anlatmak istediğim satıcı tipi bakınız. Kendisi bizzat olayın kahramanı ve zihniyetini iyice görünüz.
3. sanırım ticari bilgi konusunda eksiklik ve sorunların var tamamlayayım o zaman iyi oku ve günde 3-5 tekrar yap anlayabilmen adına;
"
Tüketicinin 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkı mevcuttur. Sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkı kullanılabilir. ... Mal satışlarında bu süre 30 günü geçemez. Aksi takdirde tüketici sözleşmeyi feshedebilir.
" neyse tek tek cevap verecektim ama ucuz mal almak kötü niyettir diyen gereksiz birisini ciddiye alamam
belli ki mal satıyorsun orjinal satıyorsun ve çakma satanlara kin kusmanı ve illa ki bir sebebi vardır çıkarının çatıştığı ama ben bilmiyorum panellerden alışveriş yapanlara kin kusuyor olmanı bana sergileyebilecek bir vasfın yok böyle bir vasıfta değilsin!
çakma satışı ve paneller sana çok koyuyor ise git kinini konu açarak kus veya şikayetlerini bildir gerekli yerlere.
Çakma satışını dünyada durduracak projelere imza at panelleri bitir ama burada gelip bana boş yapma .beni meşgul edemez zamanımı çalamazsın o kadar