zcash yakından takip ediyorum ve elimde tutuyorum önceki boğa koşusunda 6 bin doları görmüş cidden inanılmaz bi rakam ve bunu sadece 800 milyar dolar ile başarmış şuan marketcap bunun iki katı dominance 60 lara gelirse altcoinler btc den ayrı hareket edicek etti de o yüzden bu kadar emin konuşuyorum btc den etkilenmeyerek olası bir rallide çok ciddi fiyatlanabilir onun yanı sıra defi projesi olan ogn diğerlerine nazaran daha fiyatlanmasını hiç yapamadı projeyi müsait olduğunuzda inceleyin
ogn'yi listemde tutuyorum 10 gündür hocam bende zcash bu düşüş bitsin o zaman görücem yükseldiği gibi 2 coinden birisi zcash diğeri xrp
ogn gibi start veremeyip henüz starta başlamamış coinleri çok takip ediyorum hocam uberstate rıt coinine bakıcaktım startı verdi fakat binancede listeli değil
fan tokenlere bakmanı tavsiye ederim hocam kulüp tokenleridir legia varşova ilk token çıkaran polonya kulübü olucak 2 gün önce çıkarıcaklarını duyurdular fortuna sıttard takımıda aynı şekilde fan token çıkarıcak onlarda 1 gün önce duyurularını yaptılar fan tokenler ilk start yaptıkları zaman 7 gün veya 14 gün içinde çok güzel kazandırıyorlar türk takımlarının kripto paralarından anlarsın hocam