white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o kadar boş konuşmuşsun ki diyecek sözüm kalmadı. Senin yaşın kadar benim mahkemeye çıkmışlığım, suç duyursun da bulunmuşluğum var. Karşındaki insanın kim olduğunu bilmeden sallama bence. Sadece geçen hafta 2 adet suç duyurusunda bulundum o kadar diyim sen anla.

Hani cahili çok gördüm ancak kara cahili ilk defa görüyorum.

" Kaç kere mahkemeye girdin çıktın? Kaç defa icra dairesine gittin? "

demişsin.

Bu sadece küçük bir kısmı. Bu sayıda sana benden nazar boncuğu olsun.
Peki kaç suç duyurusunda para geri aldın sen onu söyle? Şunu anlatamıyorum sana ve bir soru sordum. O kişi çekinip parayı geri ödemeseydi savcı cebinden mi ödeyecekti?

Ceza davası başkadır hukuk davası başkadır. Diyelim ki adam azılı dolan-dırıcı çıktı. Yüzlerce şikayet var öyle. 2 sene dava sürdü ve dolandırı-clıktan ceza aldı. Eee? Sonra parasını vatandaş geri nasıl alacak? Savcı dolandırı-cının cüzdanın alıp geri mi verecek? Yine benim dediğimi yapacaklar 2 sene sonunda! Hıyar alanlarda almayanlarda parasını ancak o yolla geri alır.

Bak orada icra davalarını koymuşsun. Onları niye açtın? Bende onu diyorum zaten! Savcılık ayrı icra ve diğer hukuki mahkemeler ayrı işler. Son eklediğin resimle beni doğrulayıp hala bana laf söylüyorsun