Başına gelmeyen, tecrübesi olmayan herkes yazmış birşeyler
Savcılık, siber suçlar vs senin paranı geri vermez. Orası ceza davasını ilgilendirir, dolan-dırıcılıktan şikayetçi olursun hukuki ihtilaf der, takipsizlik kararı gelir. Bankadan da paranı geri alamazsın. Öncelikle letgoya durumu bildir. HEsabını kapatsınlar. Daha sonra tüketici hakem heyetine başvur. Akabinde çıkan kararla icra başlatırsın. İcra uzun sürebilir, karşı taraf ödememek için çaba sarfedebilir ama yıllar geçse de alırsın birgün. Bana paramı vermemek için işten çıkan bile gördüm. Takibini yapmak gerek. Avukatlar icra kısmında devreye girebilir, parasını alıyor zaten karşı taraftan. Geçmiş olsun.
Hocam pes artık asıl bilmeden yazan sensin. Sen ürün mü aldın tüketici hakem heyetine başvuruyorsun. Aynısı arkadaşımın başına geldi o tecrübesizdi tuttum savcılığa götürdüm. Karşı tarafa bildirim gittiği gibi hırsız parayı iade etti. Lütfen bilginiz olmayan konularda insanları yanlış yönlendirmeyin. Ortada ************** var, hukuki ihtilaf değil. Sizin mantığınızla telefon alıp hıyar teslim alanların hepsi tüketici hakem heyetine hıyardan memnun kalmadım siye thh gitmesi gerekirdi.