Öncelikle elinize sağlık fakat yazılar çok büyük hocam, 27 inch ekran kullanıyorum ve inanılmaz büyük. Font tercihini sevmedim, bazı kısımdaki yazılar pixelleşmiş, ekran görüntüleri blurlu, kalitesi bozulmuş. Tipografik hiyerarşi eksik.
Ekran görüntülerini internetten aldım R10'un arayüzü yani pek önemsemedim örnek olduğu için. Yazılara gelecek olursak çok kötü olduğunu düşünmüyorum fakat görüşünüze saygı duyuyorum bazı yazılar pixelleşmiş çünkü bir web site üzerinden font olarak aldım. Yazıların büyüklükleri alanımın büyük olması nedeniyle o şekilde
olmak zorunda oldu biraz göze giriyor çünkü 1920x5000 bir alanı doldurmak zorundaydım. Bu yorumları diğer bir tasarımım için dikkate alacağım. Dediğim gibi vakit öldürmek için yaptığım için yapıcı yorumlar beni daha çok tasarım yapmaya teşvik ediyor, teşekkür ediyorum.