tlga_kurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam

BTKyı biliyorum hocam bakıyorum ismek kursları falanda var ama siyasete girmeye gerek yoktu.

şükürler olsun birisi için ölmeden bir işe yaradım. Ve yazınız için çok teşekkürler tekrar tekrar okuyacağım bir yazı olmuş

Gerek BTK gerek ismek'ten kurslara bakıyorum henüz ismekte istediğim kurs açılmadı farklı kurslara bakıyorum.

Yok hocam şükür bir o konuda iyiyim

işte ben o sabırsız mütaahit oluyorum hocam

netflix sosyal medya falan vakit geçirmiyorum hocam bir süre sonra sıkılıyorum birşey yaparken hep ben nasıl yapim kafasına girdiğim için sürekli bu durumda oluyorum

elimde olan tablet bayağı bir eski hocam ve bir arkadaştan aldım geri vereceğim satmayı denedim olmadı

yazılım dili üzerine uğraşıyorum hocam bende olan sıkıntı sürekli olarak yapamama gibi düşüncesindeyim

belki de çok fazla kafama takıyorum bir şeyleri hocam gamsız olsam böyle olmaz belki
Rica ederim ne demek, bu arada belki hayatına dokunmayı başarırım, 999 tl olan eğitimimi hediye ediyorum sana, bana whatsapp tan yazarmısın.
(öncesinde konumdaki yorumlara da bakmanı öneririm, nasıl bir iş oldugunu dünya para verip yüzlerce kişinin aldıgı, çöp bir eğitim olmadıgını bilerek uygulamanı, ve zaman ayırmanı istiyorum. Zaman ayırmayacaksan beni yorma hiç gözünü seveyim kardeşim, sana ilk destek benden 0850 302 22 54 whatsapp