* Şikayetçi olduğum üye: @ArdreamKO;
* Şikayetçi olma nedenim: Sattıkları Ürünün Aşırı kusurlu olması ve iadeye karşı olmaları
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/oyun-sunucusu/20...-software.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhabalar ben şikayetçi oldugum üyeniz tarafından belirttiğim konudaki ürün ve hizmeti satın aldım

satın alma miktarı ise 8 000 TL Ödemesi Gerçekleştirildi.
İade kabul etmiyorlar çalmakla dahi hitam edebiliyorlar.

Kendilerinden Sattıkları Ürünü Konuştugumuz şartlarda aldım normal şartlarda
almam gereken ürün ve hizmet sattıkları dosyaların sorunsuz olması ve
olan sorunlarında giderilmesi gerekiyordu ve bana bu şartlartda bir oyun hazırlanacak teslim edilecekti ve bakımları kaynak dosyaları kendılerında oldugundan
kendıleri tarafından yapılmasıda gerekiyordu
malesefki ücreti verdiğim güncen itibaren 1 yılı geçirdik ve hala ama hala hiç bir ilerleme malesefki kat edemedik.
Oyunun özel çalışmaları harici kendi içerisinde bulunan özellikleri dahi sorunludur. ve sorunları iletmemize 1-2 hatta 3 hafta kadar beklememize ragmen o ana kadar
ilgilenilmez 1-2 hafta sonra duzeltmelerimizi teslim alcagımızı dusundugumuz zaman daha yeni başlanır, Sorunlar o gunde giderilemez ve surec aynı şekilde devam eder ve malesefki
yinede giderilemez.

Kendileri adına tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. adres bilgilerini paylaşmamaları ile birlikte site adresinde yazan adres bilgileride
hakem heyetinden gelen evrakla tebliğ adresinde kişilerin tanınmadıgı belirtilmiştir. tebliğ edilen evrakların teslimlerinin ne kadar detaylı oldugu malum
resmi kurum tarafından başvurulan tum yolların olumsuz cıkması sebebiyle boyle bir durum yaşanır.

kişiye hakem heyetinden gelen, adresin geçersiz olduğu ve tekrar firmanın adresinin temin edilip iletilmesi isteyen evrakı hakkında bilgi ilettim adres istedim
cevabı:
kafana göre takıl.
adres bilgilerini paylaşmıyormuş kendim bulmam gerekiyormuş ve hakem heyetinden gelecek olan evrağada kendilerince cevap verecekmiş.
anlıyacagınız uzlaşmaktan uzak oldugunu zaten sitesindeki sahte adresinden, göstermişti yazılı olarakda belirtti.

anlıyacagınız şuan kendilerinden ürünü aldık ne hizmet alabiliyoruz ne ürünü istediğimiz gibi satın aldık ne de iade edebiliyoruz kendileri ile yasal surecde devam edeceğim.
tebliğ evrakını uygun değildir diye paylaşmadım istenirse ve uygunsa paylaşabilirim bu oyun başlığı altında satış konuları açan insanlarla ortak iş yaptıklarını düşünüyorum rica ediyorum bu insanlara fırsat vermeyiniz teşekkürler iyi forumlar