Çok haklısınız bu konuda ropörtajlarıda okuyorum uzmanlar diyorki evet bağışıklık kazanılıyor ama süre belli değil vurulan aşılar 7-8 ay sonra görevini yitirebilirmiş yani dünyada bu virüs bitmeden kimse güvende değil herkesi aşılama yapmaları 2023 diyorlar oda gelişmiş ülkeler afrikada çoğu ülke aşıyı bırakalım çoğu şeyi alamıyor çin nasıl yaydıysa afrikadaki adamda bir yolunu bulup o virüsü tekrrdan yayar.
neyse ben bu konuda daha da ürpermeden konuyu kilitleyip görmememk istiyorum konuyu açmamda doğru değildi webmaster sonuçta
Benim yakınım 93 yaşında Türkiye'de aşıya geldiler aşının süresi 6 aymış etki süresi gelen Doktor söyledi. Biz dedik 93 yaşında bir kişi dışarısıyla temassız kendisi ve bizde olabildiğince bu süreçte temas etmemeye çalışıyoruz dedik. Doktora bu aşı daha önce nerde denenmiş? Dedim. Bu ilk diyor ilk defa deneniyor. Ya dedim Türkiye'de vurulan bir aşı verisi yok mu? Bir şey söylemiyor. Yok diyor aşının işe yaramama yani etkili olmama ihtimali var zart zurt diyip durdular. Bir tane adam gibi net kelime çıkmadı devletin gönderdiği doktorundan, bizde aşıyı vurdurmadık temassız yaşıyor evden çıkmıyor diye.