Hocam hastalığın herkeste çıkma çok farklı sebeplere dayanabiliyor. Sadece stres değil zira üzüntü, keder de tetiklemekte bununla birlikte birde sağlıksız beslenme artmasına sebep oluyor (Ama o kadar etken değil.)
Benim tavsiyem evvela çıkma sebebini tespit edip o sorununuza çözüm bulmanız eğer o sorunu hallettiyseniz şunları uygulamanız iyi gelecektir zira bende yavaşta olsa kapanmaları sağladı ama uğraşamayacağım deyip bıraktım.Böyle olmayı kabullendim
https://youtu.be/reiZ3yw_vZY
Bu videoda ki olayı her gün yüzümde ki o bölgeye sürüyordum ilk çıktığı yerde bile kapanmaları sağladı.
Sonrasında hakiki bittim sabununa bir denemenizi öneririm zira bende almayı düşünüyorum ama denemedim.
Bu ikisi dışında patlamış mısırında hastalığı tedavi ettiğini duydum ama hiç denemedim.
En hızlı geçmesine sebep olan şeyse bende sevmek/sevilmekti.
Öte yandan bende malesef ki çok zeki olmayan -3 iq lu akrabalarımdan birkaçının dalga geçmesine maruz kalmıştım.Bazılarını ailem çok fena bastırsa da birisi ara ara dalga geçmeye devam ediyor.Sanırım birgün eşinin yanında tekme tokat dalıcam

siz o bakımdan şanslısınız.
Benim kendi yüzümün sol tarafında 4-5 bölgede bulunuyor 9 yaşındayken gözümün altında çıkmıştı bir kremle geçmişti fakat bu sınav stresinden çıktı 1-2 yıl oluyor geçmedi haftada 2 kere 20km yol hastaneye
ışın tedavisine gidiyorum 5 dakika ışığa bakıp 20km yol geri dönüyorum renk tonu olarak etkisi bulunuyor ama 3-4 ay oldu hala pek bir düzelme yok elimde vs olsa benim için çok sorun olmaz fakat yüz bölgesinde olması moralimi bozuyor okulda vs de çok soran kişi oluyor doktorun söylediği kremler haricinde hiçbir bitkisel şunu kaynatma bunu kaynatma vs yapmıyorum, bana tavsiyelerin neler olur?