Fhm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, çocukluktan beri var benim de ellerimde ve ayağımda hafifde dudak kenarlarında var. Tıbbi olarak doktorların sadece stresten uzak dur dediği bir hastalık bu. Bir süre bitkisel bir ilaç kullandım, kullanırken kapanıyor ancak kremi bırakınca tekrar çıkıyor. Krem'in de maliyeti biraz fazla olduğu için ömür boyu kullanılamıyor ne yazık ki. Alıştım ben takılmıyorum, takmamak en iyisi ama insanların gelip " Aaaa sende de mi sedef var, doktora niye gitmiyorsun " gibi lafları sadece sinir ediyor Onun dışında problem yok. Eğer ki sizin önerileriniz varsa kapanması için paylaşabilirsiniz.
Hocam hastalığın herkeste çıkma çok farklı sebeplere dayanabiliyor. Sadece stres değil zira üzüntü, keder de tetiklemekte bununla birlikte birde sağlıksız beslenme artmasına sebep oluyor (Ama o kadar etken değil.)
Benim tavsiyem evvela çıkma sebebini tespit edip o sorununuza çözüm bulmanız eğer o sorunu hallettiyseniz şunları uygulamanız iyi gelecektir zira bende yavaşta olsa kapanmaları sağladı ama uğraşamayacağım deyip bıraktım.Böyle olmayı kabullendim

https://youtu.be/reiZ3yw_vZY

Bu videoda ki olayı her gün yüzümde ki o bölgeye sürüyordum ilk çıktığı yerde bile kapanmaları sağladı.
Sonrasında hakiki bittim sabununa bir denemenizi öneririm zira bende almayı düşünüyorum ama denemedim.
Bu ikisi dışında patlamış mısırında hastalığı tedavi ettiğini duydum ama hiç denemedim.
En hızlı geçmesine sebep olan şeyse bende sevmek/sevilmekti.

Öte yandan bende malesef ki çok zeki olmayan -3 iq lu akrabalarımdan birkaçının dalga geçmesine maruz kalmıştım.Bazılarını ailem çok fena bastırsa da birisi ara ara dalga geçmeye devam ediyor.Sanırım birgün eşinin yanında tekme tokat dalıcam siz o bakımdan şanslısınız.