Site adresi : Bitzkoin.com Site için istenen fiyat : 1.500 TL Sitenin aylık getirisi: Yok Sitenin açılış tarihi: 12.01.2021 Kategori, sitenin içeriği nedir: Bitcoin Günlük hit sayısı: Yok Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yok Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet Hosting dahil midir: Yok Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok Domain Adı : Bitzkoin.com Kayıt Tarihi : 12.01.2021 Bitiş Tarihi : 12.01.2022 Kayıt Firması : isimtescil Transfer Ücreti : Yok
Hemen Al : 1.500 TL Ödeme Yöntemi : Tüm Bankalar - Papara - Btc - 650 TL'ye yaptırdığım logo ile birlikte domaini de veriyorum.
- Aklımda Bitcoin ile ilgili çok detaylı ve iyi bir proje vardı fakat zamanım olmadığı için satmak istiyorum.
- Şimdilik elimde ki tüm site vs. herşeyi elden çıkarıyorum.
- Satılmaz ise bir süre sonra Bitcoin ile ilgili güzel bir proje başlatmayı düşünüyorum.
Domain ve Logo yanında site için kullanmayı planladığım ' Zox News - Professional WordPress News & Magazine ' temasını da veriyorum.
Domain + Logo + Tema almaya kalksanız zaten 1200 TL civarı yapıyor. Yukarıdaki fiyat son fiyattır. İlgilenenler PM ile iletişime geçebilir.