belirli yapılması gereken şeyler onları sabırla belirli dönemlerde yaparsanız SEO yapıyor olursunuz. bunların başında özgün tasarım, içerik. sosyal medya bağlantıları, paravan sitelerle destek, popüler ve özgün içerik sağlayan sitelerden tanıtım yazıları. tüm bunların başında dediğim özgün tasarım ve içerik konsunda belirli tagları doğru şekilde kullanmak önemlidir site içi seo çalışmalarında. SEO bu yüzden basit bir kaç ana temelden oluşmaktadır ama icraatinde süreç gereklidir, buradan en önemli unsur sabırdır. söylediklerim Google algoritmalarına yöneliktir, diğer arama motorlarında hala backlink daha ön plandadır.
daha fazla çalışma gerektirecek durumlar olabilir organik hit sağlamak gibi bir çok çalışma gerektiren durumlar anahtar kelimenizin önemine göre değişebilir. tavsiye istersen şayet sektörel anlamda bir SEO çalışması için Google adwords mantıklı geliyor bana. örnek veriyorum. bir de bir kulvarda tüm bu çalışmaları yapan bir çok site var bunların önüne geçebilmek için daha fazlası gerektirir burada bu çalışmalardan fazlasını sunmanız gerekmektedir. bu görürnen yüzü işin hikaye bayağı uzun anlayacağın. bir yerden başlamanı tavsiye ederim sonrası gelir