allahın sunduğu imkan, geçim kolaylıklarını geri çeviriyorsanız o sizin hatanız.
bugün yaşayan bir peygamber yok. daha önceki hadiseler ile kıyaslamalar yapılarak caiz veya değildir kanaatine varılıyor.
nesillerdir altın veya benzeri şeyler yatırım amaçlı kullanılmakta, buda onun gibi bir şey.
konuşan şahıs bilgili veya değil dört dörtlük bir müslüman değilim fakat izlemeye gerek olduğunu düşünmüyorum,
bazı şeyleri eğer kendi aklınız ve mantığınız el vermiyor, terazinizde tartamıyorsanız haliyle böyle insanları dinlemeye ve onların fikirlerine önem vermeye başlıyorsunuz.
körü körüne her fikrin doğru olduğuna inanılmaz. sonra adnan oktar gibilere ben mehdiyim diyecek fırsat doğuyor

)
kendine tabi olduğunuz veya fikirlerine kulak verdiğiniz kişi de bir kul, oda sınavda, sizi bir yanlışa yönlendirse onun da vebali var. sadece bu konu üzerine söylemiyorum.
günümüzde sahte şeyh, evliyalar, evliya torunları ve hocalar maşaallah bunu zaten layıkı ile yerine getiriyorlar, tabii onlarda bizler için birer sınav. her şeye körü körüne inanmayın.
sonuçta bu şahıs ne bir resul nede nebi. ayrıca resul ve nebiler bile hatalar yapmış ve günah işlemişlerdir.
uzun lafın kısası insan kendi terazisi ile hareket etmeli,
tabii ki dikkat edin şeytan aldatmasın fakat vicdan ve mantığın kabul ediyor ise gerisi teferruattır.
dünyada her şey insanlar için, günahta sevapta. bu dünyada sevap günah hesabı yapmadan iyi, düzgün bir insan olmaya çalışmak belki de kurtuluşun anahtarı.
konu bitcoine gelene kadar, daha tartıp biçilecek çok şey var.
allah sonsuz rahmet ve merhamet sahibidir bu zor dönemde kaç insana ekmek kapısı oldu. daha söyleyecek başka sözüm yok.