okan_025 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle güzel kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum. Bende bu gece çok doluyum ama dediğin gibi olmuyor bazen. Yalan dünya boş ver aileni düşün ahireti düşün yoksa dediğini ben 50 kere yapmıştım. Geçmiş Kirayı faturaları yeni ödedim şimdi yenisi geldi üstüne çamaşır makinesi bozuldu işten çıkarıldım iş yapmak için biraz para biriktirdim onuda kaptırdım 2 tane de çocuk var bezleri istekleri olmuyor kardeşim olmuyor. Ölüm çare olmuyor aksine daha çok görecek çok günlerin var. Böyle devam etmez emin ol.
valla inanın kimse yaşamadan anlamıyor hocam belki okuyan niye boş boş konu açmış diyor ama cidden insanın bir patlama noktası var şu an oradayım

ByTriSLaSiS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim daha çok gençsin
Bu yazdıklarını umarım ilerde tebessüm ederek okuyacak duruma gelirsin.
Daha ağır durumlardan geçtim bende düşündüm. Ama bugün gülüyorum kendime neredeyse yaş oldu 40, sen düşün.

Sen sen ol bu gibi düşüncelerden uzak dur. iş konusunda düşünürsen yardımcı olabilirim.
Allah inşallah o günleride gösterir hocam umudum kalmadı artık

ravenx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam durumunuz beni çok özdü Allah'ın verdiği canı almak olmaz elbet güzel bir kapı açılır,size Herzaman böyle olacak diye birşey yok ki...
hiç bir zaman düzelmedi ama olsun hocam