Keras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam seninle bu içi dolu (!) tartışmayı sürdürmek isterdim ama uyumak zorundayım. Tekrarlıyorum, kimsenin konusunu baltalamadım. Kendine şahit tutmak için çağırdığın arkadaşların biri efendi gibi soru sordu yanıtladım, diğeri senin bu davranışından rahatsız olup gerekenleri yazdı konuya. Olayı er meydanına, ringe çevirme çabana bir anlam veremiyorum. Yazdıklarım benim düşüncelerim. Yazdığım minvalde görüşleri SEO bloglarından, SEO uzmanlarının makale ve videolarından da okuyabilirsin. Benim düşüncem senin için neden bu kadar önemli? Ben onu oraya kimseyle tartışmak, hit satışını bitirmek, köküne kibrit suyu dökmek için yazmadım. Konu açılmış, soru sorulmuş, fikrimi belirttim. Bu kadar gereksiz uzatılabilirdi bir konu, tebrik ederim.

İyi geceler.
Kendime şahit tutmak için kimseyi çağırmadım. Verdikleri hizmet hakkında bir açıklamaları olursa buraya yazmaları için fikirleri varsa yazmaları için çağırdım.
Siz tartışmaları er meydanı ya da ring olarak görüyorsanız bu sizin probleminizdir. Burası bir forum burayı er meydanına çevirme niyetiyle yazmazsan er meydanına çevirilmez. ama amacın farklıysa ringe çevirmek istiyorsan böyle devam et. Bilgilendirici metinler yazacağın yere polemiğe giriyorsun, teknik bir literatüre dayanıyor mu, teknik bir zemini var mı söylediğin şeylerin bunları söylemen gerekirken altı boş ithamlar sunuyorsun. Forumda zaten 5 6 hit satıcısı var. Alacağım hit hizmetini hiç bir işe yaramaz çöp diyerek engelledin. Tavsiye etmiyorum deseydin o zaman bu kadar kesin yargılarla yazacağın yere.

İki taraf için de üzücü. Birisi sattığı hizmeti bilmiyor copy paste yapmış bir yerden sonra niye etiketledin diyor, birisi bir ithamda bulunuyor bu ithamdan etiklenen kişileri etiketleyince şikayetçi oluyor. Yani ithamının gerçekliğinden bu kadar eminsen bu kadar rahatsız olman çok anlamsız. Sattıkları hizmetler "Çöp, işe yaramaz" ve "zararlı" hizmetlerse o zaman bunu satan satıcılarda buna yönelik açıklamasını yapar diye düşünüyorum. Bana sallamanızın hiçbir anlamı yok. bana boşu boşun sallıyorsunuz. İki tarafı da tanımam etmem sadece bir müşteriyim. Etiketten rahatsız olan varsa hiç konuya dahil olmasın etiketi kaldırırım.