Hocam gördüğüm kadarıyla konu 5 gün önce açılmış ? Güncel satış yapıyor mu diye nereden bakabilirim ? Konudaki son mesajı "satışlar durduruldu" değil, "PM Atıldı" şeklinde. Kendinizi savunacaksanız bu tarz çirkin savunma durumlarına hiç girmeyin.
Benim bir argümanım yok ben organik hit alıp para ödüyorum. İşe yaradığını söyleyerek bana satış yapıyorlar bir müşteri olarak bir argüman üretemem bana hizmet sağlayan ya da potansiyel sağlayabilecek kişileri konuya davet ederim. yazmak isterlerse onlar yazarlar. Burada konu baltalıyorsun diye bir şey de yok. Sen işe yaramadığını söylüyorsan bu konu baltalamak olmaz. Bir gerçekliği ifade ediyorsun. Satışı düşecekse de bu gerçeklik bazında düşsün forum ne için var sadece satıcılar için var olsaydı forum olmazdı, marketplace olurdu. Bionluk falan olurdu. Forum atmosferine dahi aykırı söylediğiniz şey. Ben burada bir firmayı nasıl bilirsiniz diye de sorabilirim, hizmeti de tartışabilirim, bir tez üretiyorsanız anti tezi için de bu işin ilgililerini de davet edebilirim. İcazet edip etmemeleri onların inisiyatifinde, bana göre icazet etmemeleri hizmetlerinin ne kadar arkasında olduklarını gösterir.
Hocam seninle bu içi dolu (!) tartışmayı sürdürmek isterdim ama uyumak zorundayım. Tekrarlıyorum, kimsenin konusunu baltalamadım. Kendine şahit tutmak için çağırdığın arkadaşların biri efendi gibi soru sordu yanıtladım, diğeri senin bu davranışından rahatsız olup gerekenleri yazdı konuya. Olayı er meydanına, ringe çevirme çabana bir anlam veremiyorum. Yazdıklarım benim düşüncelerim. Yazdığım minvalde görüşleri SEO bloglarından, SEO uzmanlarının makale ve videolarından da okuyabilirsin. Benim düşüncem senin için neden bu kadar önemli? Ben onu oraya kimseyle tartışmak, hit satışını bitirmek, köküne kibrit suyu dökmek için yazmadım. Konu açılmış, soru sorulmuş, fikrimi belirttim. Bu kadar gereksiz uzatılabilirdi bir konu, tebrik ederim.
İyi geceler.